Home Om HotShot

Booking

Links

Band

Gæstebog


HotShot Duo's LINKS:
HotShot Duo har mange venner og bekendte på nettet.
Her finder du således en samling links vi finder det er værd at se nærmere på....

Klik ind på siderne og gå på opdagelse.

 
     
Group LSD   TOTTE.. musik til alt!

Group LSD er et ægte! 60'er-band med 40 års erfaring i at levere varen. Der spilles med en utrolig autentisk lyd, og det eneste der afslører at det ikke er originalen du hører, er at nålestøjen fra dine elskede 60'er-plader mangler!

  Totte spiller også solo.
Besøg websiden og læs endnu mere. Lyt bla. til smagsprøver på Tottes mange Cd-udgivelser, book Totte til din fest, eller læs de mange gode tips når du skal arrangere din egen perfekte fest.
 
     
TEENMAKERS   BOBBY FESTIVAL
Frank har sine rødder som forsanger i det hedengangne The Teenmakers fra Ringsted.
Bandet blev dannet i 1963, og havde en ganske glorværdig kariere op gennem 60'erne.
Det var tiden hvor "Mylle" var gud, og kunne få den "vilde" ungdom til at sidde ganske stille i flere timer om ugen. The Teenmakers spillede bla. opvarmning for The Hollies i København i 1966. Besøg siden og læs hele den spændende historie om bandet. -Et kapitel i den danske rockhistorie.
 

Bobby Festivalen i Sønderborg er en traditionsrig event, som afholdes på SønderborgHus hvert år den 1. lørdag i november. Alle optrædende på festivallen spiller gratis, og overskuddet går til at fremme børn og unges musikalske muligheder i Sønderborg Kommune. Det foregår ved feks. at donere penge til indkøb af musikinstrumenter til børnehaver, skoler, sygehusets børneafdeling osv.osv. Håbet er så at når ungerne har lært at spille, vil de senere i livet stille op på Bobby-scenerne og være med til at holde hjulene igang. Klik dig ind på siden og læs mere...

     
MUSIK MED MERE

 

BLUE SUNDAY

Musik Med Mere er Sønderborgs instrument-pusher nummer ét. Hos Poul og Co. finder du altid et godt tilbud, og hylderne bugner af alt hvad der bimler og bamler indenfor instrumenter og gear. Butikken er også hjemsted for Sønderjyllands bedste og største PA-udlejning. Musik Med Mere er storleverandør til de mange sublime bands i landsdelen, og kan skaffe alt til den rigtige pris!

Blue Sunday er fra Sønderborg, (og nabo til Totte) og spiller god gedigen rock/pop med hang til fede guitarsoli.! Bandet er velkendt i det sønderjyske og har spillet på de fleste festivaller i landsdelen. Bandet er dannet i 1996 men de musikalske rødder går mere end 20 år tilbage. Besøg siden og læs endnu mere..

     
USTRUP BY   MUSIKINSTRUMENTER
Ustrup by er hjemsted for Group LSD's øvelokale, og tag ikke fejl: Selvom byen måske er en kende lille er visionerne ikke at kimse af! Besøg siden og oplev Sønderjyllands bedste byportal...
Se bla. TV-syds indslag fra byen, hvor Group LSD medvirker..
  Musikinstrumenter på nettet
     
Musikforretning   Scenebelysning
Musikforretning på nettet   Scenebelysning på nettet
     
     
     
     

 

 


Home Om HotShot

Booking

Links

Band

Gæstebog

Copyright© 2008 HotShot Duo