Home Musik

Booking

Links

Band

Gæstebog


Om HotShot

HotShot Duo er det uforglemmelige musikalske islæt til din fest.
Om anledningen er din fødselsdag, konfirmation eller anden mærkedag - hvis I fejrer bryllup måske med kobber, sølv, guld, diamant eller krondiamant foran, eller dit firma holder reception, sommerfest eller julefrokost, ja så er HotShot Duo dit valg til en vellykket fest.

HotShot Duo består af 2 rutinerede og meget alsidige musikere:

TOTTE:

 

FRANK:

Keyboard & sang: Totte har spillet musik gennem en hel menneskealder. I 60’erne og 70’erne var det bands som Group LSD, Haimons, Def Cisum samt Randi & Sunbeams og de sidste 15 år har det været festmusikken, der har været Totte’s domæne. Først som professionel solo musiker og senere også i HotShot Duo. Totte har i 6 år virket som musiklærer ved Sønderborg Kommunale Musikskole … en god adspredelse fra det daglige!

  Akkustisk guitar & sang: Frank har rødderne helt tilbage i de rigtige 60'ere. Som forsanger i det hedengangne The Teenmakers har han ligget på hitlisterne i "Mylles" tid og bl.a. varmet op til The Hollies i dec. -66 med sange som Yes I Will, A Taste Of Honey, Route 66, Sorry Suzanne osv. Frank har spillet sammen med Totte i mere end 30 år, og hans unikke stemme løfter HotShot Duo op på det professionelle plan!
 
 

Home Musik

Booking

Links

Band

Gæstebog

Copyright© 2008 HotShot Duo